';

Gir deg en tryggere hverdag

EL-KONTROLL

Brann og sikkerhet

Vi i Bryne Elektriske jobber for å sikre liv og verdier. Derfor har vi fokus på å bygge opp kompetanse og på å være en trygghet for deg innen brannalarm og sikkerhetsprodukter. 

Vi er sertifisert leverandør av Schneider Electric F&S-produkter innen brannalarm, nødlys og adgangskontroll. Dette gjør at du som kunde får et kontaktpunkt på total sikkerhetspakke. 

Det tilbys løsninger for både bolig og næringsbygg i alle størrelser, og vi skreddersyr løsningen du trenger sammen med deg, slik at dine behov blir ivaretatt.  

Bryne Elektriske har sentral godkjenning og er sertifisert innen prosjektering, installasjon, teknikker og uavhengig kontroll av brannalarmanlegg i henhold til FG750 personell-sertifisering og FG760 foretaks-sertifisering. 

El-kontroll bolig og næring

Bryne Elektriske er sertifisert for El-kontroll i bolig og næring i henhold til NEK-405-2/NEK-405-3. 

Vi er registrert hos FG-kontroll som har som hovedformål å dokumentere installerte anlegg og gjennomførte kontroller av elanlegg, brannalarmanlegg, slokkesystemer og innbrudds anlegg. Dette er en database som tilhører Finans Norge som er hovedorganisasjonen for landets forsikringsselskaper og banker. 

Forsikringsselskap som tilhører organisasjonen, vil ofte gi rabatt på forsikring dersom du som eier anlegget/installasjonen kan dokumentere utført el-kontroll. Dette må sjekkes med ditt forsikringsselskap. 

Vi utfører el-kontroll på alle anlegg og utarbeider rapport som blir lagt opp i databasen tilgjengelig for deg som eier. Vi kan også hjelpe med termografering av tavler og komponenter for å avdekke varmgang og potensielle farer før de oppstår. 

Ta kontakt for tilbud eller rådgiving på hva du trenger til ditt bygg. 

Bestill El-kontroll nå:

Vesthagen 9, 4344 Bryne
Tel: +47 51 77 92 00

Postadresse:
P.boks 483, 4349 Bryne
post@bryne-elektriske.no