';

El-billadestasjoner for Tjensås Borettslag 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply

Kunde: Tjensås Borettslag
Oppstart: Juni 2019
Ferdigstillelse: Februar 2020

Tjensås Borettslag ligger på Madla like utenfor Stavanger sentrum. Borettslaget er et eldre borettslag med to parkeringsanlegg. Nå har borettslaget rigget seg for framtiden med gode muligheter for lading av elbil til beboere og besøkende. Løsningen som er valgt fungerer godt både i dag og i framtiden.

Bryne Elektriske har levert 5 Zaptec ladestolper med 10 ladepunkter av type 2. Ladestasjonen står ved de beste parkeringsplassene nærmest gangsonen. Det er klargjort for 60 ladepunkt slik at om borettslaget i framtiden skulle ønske flere lademuligheter så er det enkelt å sette opp flere ladestolper.

Hver ladestasjon måler strømmen som blir brukt gjennom en innebygd strømmåler. Strømforbruket knyttes til hver bruker, via brikke eller app og borettslaget kan enkelt ta ut forbruksrapporter og fordele kostnadene.

Lademulighet for el-bil i borettslag og sameier øker verdien på boligene og gir et mer attraktivt miljø for både nye og eksisterende beboere. Bryne Elektriske har lang erfaring med montering av ladestasjoner for både private, borettslag og kommuner. Vi kan også hjelpe til med søknader i forbindelse med kommunale krav. Vi har 1-2 medarbeidere som jobber fast med montering av elbil-ladestasjoner.

Ta kontakt for gratis befaring til din bolig

Vesthagen 9, 4344 Bryne
Tel: +47 51 77 92 00

Postadresse:
P.boks 483, 4349 Bryne
post@bryne-elektriske.no