';

Mange spennende muligheter

BYGGE NYTT / PUSSE OPP

Vær smart! Planlegg tidlig!

Skal du bygge hus, har du mange spennende muligheter og valg å ta.  Det er selvfølgelig opp til deg hvor hvilke løsninger du vil satse på, men vi i Bryne Elektriske vil veldig gjerne vise deg noen av mulighetene som finnes.

Vi viser deg gjerne smarte løsninger og energieffektive muligheter som både er utprøvd og dokumentert. Det er også mulig å tenke seg alternative energiformer som solcelleløsning, og en framtid med intelligens bygget inn i tingene vi omgir oss med og bruker. Hvordan skal vi møte dette?

Harald Kvia er godt fornøyd med at all kabling er skjult.

Future home. Et hjem for framtiden.

Raunevegen 13 på Nærbø. Nyrenovert hus, fremdeles er det spor av sagspon i inngangspartiet. Stor enebolig med klassisk 70-talls arkitektur utvendig. Innvendig er det imidlertid ikke mye som minner om 70-tallet. Kanskje bortsett fra størrelsen og romsligheten. Her bor en ung, moderne familie i en stilren, moderne bolig. Fra første stund er opplevelsen helhet og kvalitet.

Catrine Fuglestad og Harald Kvia med sine to sønner Alvar på fire år og Thorvald på ett år har i prinsippet bodd på en byggeplass det siste året. Men nå når det nærmer seg jul, er det meste ferdig og på plass. Til og med juletre er pyntet og klart: – Vi kjøpte huset ut fra beliggenhet og at vi så mulighetene, forteller Harald Kvia. Familien bodde noen år i huset slik det var, og brukte tiden til å jobbe videre med ombyggingsplanene: – Vi brukte både arkitekt og interiørarkitekt. Samtidig hadde vi mange tanker om hva vi ønsket og hvordan vi ville ha det. Summen er blitt et hus vi er veldig godt fornøyd med, sier Harald.

 

Det er ikke mye som minner om 70-tallet i den renoverte boligen.

Gjorde tømmerarbeidet selv
Selv om Harald jobber i en helt annen virksomhet har han litt erfaring som tømmermann, og gjorde det meste av tømmerarbeidet selv: – Jeg startet med å rive alt inn til reisverket. Det er satt inn nye vinduer og etterisolert, sier han, og bekrefter at jo, den flotte himlingen med spilepanel har han også bygd selv. – Noe hjelp har jeg selvfølgelig fått, men det meste har jeg gjort selv, sier den nevenyttige oljeservicearbeideren, og understreker: – Viktige og vanskelige oppgraderingsarbeider, som bytting av vindu, renovering av badet og etterisolering har vi brukt det lokale boligbyggerfirmaet Bo-Ly til.

Valg av elektriker
Når det kom til valg av elektriker, sjekket familien litt rundt og fikk inn priser. Bryne Elektriske ga et godt inntrykk, og presenterte blant annet Futurehome-løsningen: – Dette var noe vi tente på! Å kunne styre alt fra en app er helt genialt, sier han og forteller at foreløpig er det kun lys som er lagt inn. -Men løsningen kan enkelt utvides. Det ligger til rette for å koble på låsing, varme, sikkerhet etc.

Gode råd
Bryne Elektriske ga gode råd om løsninger: – Lys er ikke så lett, og vi fikk gode råd om spoter og lyssetting. Elektriker Sven Atle var en kreativ samspiller. Blant annet hadde vi et godt samarbeid da vi bygde taklampen på gangen. Spilepanel sammen med ledlys gir en helt original løsning som både er flott sammen med taket i stuen og ikke minst gir skikkelig godt lys.

Usynlig kabling
All kabling er skjult, noe Catrine og Harald er svært godt fornøyd med. Den flotte Samsung «The frame» TV’en er i øyeblikket stilt inn på «kunst», og det ser ut som er vanlig bilde. Ingen kabel eller kontakt er å se.

Dekorativt nettverkskap
På det ene barnerommet er nettverksskapet plassert. Men Rackit er ikke et vanlig nettverksskap. Alt av nettverk koblinger og media er samlet bak en mørk glassflate som både er diskret og dekorativt.

Vesthagen 9, 4344 Bryne
Tel: +47 51 77 92 00

Postadresse:
P.boks 483, 4349 Bryne
post@bryne-elektriske.no